Блогрол
Постинг
02.01.2011 15:47 -
БАНИЦА С ТИКВА ЯБЪЛКА И КАНЕЛА
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ
Всички продукти за плънката се объркват хубаво, като се прибавя малко олио.
Маже се една кора с плънката и се навива на руло.
Така се повтаря докато се свършат корите.
В намазана с олио /масло/ тава се редят навитите на руло кори.
Отгоре се намазва отново с малко олио или масло и се пече в загрята фурна на 180 градуса около 15 – 20 минути.
bg-gotvach.com/blog_view_319_G%91G%90G%9DG%98G%A6G%90-G%A1-G%A2G%98G%9AG%92G%90-G%AFG%91G%AAG%9BG%9AG%90-G%98-G%9AG%90G%9DG%95G%9BG%90.html
Всички продукти за плънката се объркват хубаво, като се прибавя малко олио.
Маже се една кора с плънката и се навива на руло.
Така се повтаря докато се свършат корите.
В намазана с олио /масло/ тава се редят навитите на руло кори.
Отгоре се намазва отново с малко олио или масло и се пече в загрята фурна на 180 градуса около 15 – 20 минути.
bg-gotvach.com/blog_view_319_G%91G%90G%9DG%98G%A6G%90-G%A1-G%A2G%98G%9AG%92G%90-G%AFG%91G%AAG%9BG%9AG%90-G%98-G%9AG%90G%9DG%95G%9BG%90.html
Няма коментари