Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2011 16:05 - Боб чорба
Автор: mimi861 Категория: Рецепти   
Прочетен: 1493 Коментари: 0 Гласове:
1



Продукти:

300г. зрял фасул
1 морков
1 глава лук
1 пиперка (може и сушена)
Олио
Целина
Магданоз
Джоджен
Сол
Червен пипер
Брашно

Може да използвате и универсална подправка за зрял фасул, която включва: черен пипер, червен пипер, магданоз, лук, джоджен, целина, морков, царевично брашно, чубрица, сминдух, лют червен пипер, девесил. – Купува се от търговската мрежа.

За запръжката:

В тиган загрейте олио добавете червен пипер и брашно бъркайте до като се получи хомогенна смес със тъмно розов цвят.


Начин на приготвяне:


Поставете фасула в тенджера с вода, така да престои 24 часа. След това го варете, изхвърлете първата вода, след това добавете около 2л вода. След омекване на фасула, добавете ситно нарязаните: морков, пиперка и лук. Няколко капки олио са достатъчни. Прибавете и подправките. След около 30мин. Запържете.

Сервира се със люта чушка ( по желание)

Информация от:
bg-gotvach.com/blog_view_313_G%91G%BEG%B1-чG%BEрG%B1G%B0-.html


image



 



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив