Блогрол
Постинг
02.01.2011 15:40 -
ГЪБЕН СОС ЗА ПЪРЖОЛИ
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
bg-gotvach.com/blog_view_316_GG%AAG%91G%95G%9D-G%A1G%9EG%A1-G%97G%90-G%9FG%AAG%A0G%96G%9EG%9BG%98-.html
Запържваме лук – на ситно нарязан и брашно в маслото или в олио до златист цвят. Прибавяме доматеното пюре, разтворено в бялото вино, бульона. Прибавяме нарязаните и сварени гъби, черен пипер и сол на вкус. Сосът ври 15-20 минути. С топлия сос се заливат печените пържоли и се оставят за малко във фурната.
bg-gotvach.com/blog_view_316_GG%AAG%91G%95G%9D-G%A1G%9EG%A1-G%97G%90-G%9FG%AAG%A0G%96G%9EG%9BG%98-.html
Запържваме лук – на ситно нарязан и брашно в маслото или в олио до златист цвят. Прибавяме доматеното пюре, разтворено в бялото вино, бульона. Прибавяме нарязаните и сварени гъби, черен пипер и сол на вкус. Сосът ври 15-20 минути. С топлия сос се заливат печените пържоли и се оставят за малко във фурната.
Тагове:
Няма коментари