Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2011 15:27 - СВИНСКО В ГЮВЕЧ
Автор: mimi861 Категория: Рецепти   
Прочетен: 940 Коментари: 0 Гласове:
1



НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:

Свинското месо режем на хапки и овкусяваме с подправките. Оставяме да престои около 30 минути.

На дъното на гювеча слагаме зелеви листа, отгоре подреждаме продуктите, като редуваме ред месо, ред гъби, ред лук, ред топено сирене и т.н. Най-отгоре слагаме отново зелеви листа. Заливаме с чаша червено вино и печем 30-40 минути на 200 градуса.


bg-gotvach.com/blog_view_321_G%A1G%92G%98G%9DG%A1G%9AG%9E-G%92-GG%AEG%92G%95G%A7.html



image 
image






Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив