Блогрол
Постинг
02.01.2011 15:27 -
СВИНСКО В ГЮВЕЧ
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
Свинското месо режем на хапки и овкусяваме с подправките. Оставяме да престои около 30 минути.
На дъното на гювеча слагаме зелеви листа, отгоре подреждаме продуктите, като редуваме ред месо, ред гъби, ред лук, ред топено сирене и т.н. Най-отгоре слагаме отново зелеви листа. Заливаме с чаша червено вино и печем 30-40 минути на 200 градуса.
bg-gotvach.com/blog_view_321_G%A1G%92G%98G%9DG%A1G%9AG%9E-G%92-GG%AEG%92G%95G%A7.html
Свинското месо режем на хапки и овкусяваме с подправките. Оставяме да престои около 30 минути.
На дъното на гювеча слагаме зелеви листа, отгоре подреждаме продуктите, като редуваме ред месо, ред гъби, ред лук, ред топено сирене и т.н. Най-отгоре слагаме отново зелеви листа. Заливаме с чаша червено вино и печем 30-40 минути на 200 градуса.
bg-gotvach.com/blog_view_321_G%A1G%92G%98G%9DG%A1G%9AG%9E-G%92-GG%AEG%92G%95G%A7.html
Няма коментари