Блогрол
Постинг
09.01.2011 18:09 -
Кога се солят продуктите
Кога се солят продуктите
Рибата – 15 - 20 мин преди пърженето
Яйцата и зеленчуците – непосредствено преди пърженето.
Картофите – малко преди да са готови.
Месо печено на скара- се соли накрая
Мазните ястия се солят по-обилно
Рибата изисква повече сол в сравнение с птиците.
Рибата – 15 - 20 мин преди пърженето
Яйцата и зеленчуците – непосредствено преди пърженето.
Картофите – малко преди да са готови.
Месо печено на скара- се соли накрая
Мазните ястия се солят по-обилно
Рибата изисква повече сол в сравнение с птиците.
Тагове:
Сопри се малко - как точно ще посолиш яйцето точно преди да го изпържиш?:)
цитирайКато се разбият се посоляват, и тогава се пържат, а Вие ако искате може да ги посолите след консумацията :) :) :) :) :)
цитирайМразя бъркани яйца - няма никакво изкуство в това. Друго си е да ги пържиш на очи - блясък на коприна и трепет на момини пазви:)ммммм:)
цитирай