Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2011 18:09 - Кога се солят продуктите
Автор: mimi861 Категория: Рецепти   
Прочетен: 742 Коментари: 3 Гласове:
2



Кога се солят продуктите

Рибата – 15 - 20 мин преди пърженето
 Яйцата и зеленчуците – непосредствено преди пърженето.

 Картофите – малко преди да са готови.

 Месо печено на скара- се соли накрая

 Мазните ястия се солят по-обилно

Рибата изисква повече сол в сравнение с птиците.
 



Гласувай:
2
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. svetlo - Я една крачка назад:)
09.01.2011 18:11
Сопри се малко - как точно ще посолиш яйцето точно преди да го изпържиш?:)
цитирай
2. mimi861 - Като се разбият се посоляват, и т...
09.01.2011 18:33
Като се разбият се посоляват, и тогава се пържат, а Вие ако искате може да ги посолите след консумацията :) :) :) :) :)
цитирай
3. svetlo - Ааааа!
09.01.2011 19:41
Мразя бъркани яйца - няма никакво изкуство в това. Друго си е да ги пържиш на очи - блясък на коприна и трепет на момини пазви:)ммммм:)
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!
Архив