Блогрол
Постинг
27.01.2011 20:45 -
ГЮВЕЧ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПИЛЕШКО
ГЮВЕЧ СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ И ПИЛЕШКО
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
В гювеч се слагат нарязаните зеленчуци, зеления фасул, граха, пелешкото месо и чесъна. Накрая се слагат солта, червения пипер и зелените подправки. Долива се вода 1 пръст под нивото на продуктите. Добавя се мазнина на вкус. Пече се на 180 градуса около 90 минути. Десет минути преди края е добре да се махне капак на гювеча и ястието леко да хване коричка. Цялата статия може да прочетете bg-gotvach.com/blog_view_334_GG%AEG%92G%95G%A7-G%A1G%AAG%A1-G%97G%95G%9BG%95G%9DG%A7G%A3G%A6G%98-G%98-G%9FG%98G%9BG%95G%A8G%9AG%9E-.html
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
В гювеч се слагат нарязаните зеленчуци, зеления фасул, граха, пелешкото месо и чесъна. Накрая се слагат солта, червения пипер и зелените подправки. Долива се вода 1 пръст под нивото на продуктите. Добавя се мазнина на вкус. Пече се на 180 градуса около 90 минути. Десет минути преди края е добре да се махне капак на гювеча и ястието леко да хване коричка. Цялата статия може да прочетете bg-gotvach.com/blog_view_334_GG%AEG%92G%95G%A7-G%A1G%AAG%A1-G%97G%95G%9BG%95G%9DG%A7G%A3G%A6G%98-G%98-G%9FG%98G%9BG%95G%A8G%9AG%9E-.html
Тагове:
Няма коментари