Блогрол
Постинг
05.05.2011 20:48 -
БАНИЦА С ЛАПАД /СПАНАК/ И ОРИЗ
БАНИЦА С ЛАПАД /СПАНАК/ И ОРИЗ
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
В дълбок тефлонов тиган слагаме малко олио и поставяме нарязания пресен лук заедно с пикантинята и сол /на вкус/. След 10 минути слагаме нарязаните гъби - печурки да се задушат. Измития и предварително попарен лапад, нарязан на ситно прибавяме към лука и гъбите.
ЦЯЛАТА РЕЦЕПТА +СНИМКИ ТУК
НАЧИН НА ПРИГОТВЯНЕ:
В дълбок тефлонов тиган слагаме малко олио и поставяме нарязания пресен лук заедно с пикантинята и сол /на вкус/. След 10 минути слагаме нарязаните гъби - печурки да се задушат. Измития и предварително попарен лапад, нарязан на ситно прибавяме към лука и гъбите.
ЦЯЛАТА РЕЦЕПТА +СНИМКИ ТУК
Няма коментари