Блогрол
Постинг
05.05.2012 03:14 -
Пица със салам и кашкавал
Продукти:
Тесто за пица
Салам – 100гр.
Кашкавал 200гр.
Кетчуп Heinz (за по добър вкус)
Масло 20 – 30гр.
Сол, босилек, черен пипер
Начин на проготвяне:
Разточете тестото на тънък пласт, полейте обилно с кетчуп Heinz. Нарежете салама на шайби и го подредета върху пицата. Добавете солта, черния пипер и маслото (малки лентички масло разпръснете навсякаде). Поръсете с настърган кашкавал. Поставете пицата във предварително загрята фурна на 250 градуса. Печете до готовност. След като извадите пицата поръсете с нарязан босилек. Още рецепти: ТУК
Псувните на Българите – уникален непрехо...
ДА ДОСТИГНЕШ СВЕТЛИНАТА - ТАНЯ И...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
ДА ДОСТИГНЕШ СВЕТЛИНАТА - ТАНЯ И...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...