Блогрол
Постинг
17.05.2012 20:38 -
ПАНИРАН ЗЕЛЕН ФАСУЛ
Зеления фасул се изцежда добре. Прави се панировка от яйца, бира, сол и брашно. Всяка шушулка се потапя в панировката и се пържи в сгорещеното олио. Поднася се със салата по избор. /Може да се направи и с пресен зелен фасул, като предварително се сварява хубаво./ ИЗТОЧНИК: Кулинарни рецепти bg-gotvach.com
ФОТОСЕПАРАТОРИ CSort - КАТАЛОГ
Вибропневмомаса ВПС ( гравитационен сепа...
Машина за първично почистване на зърнени...
Вибропневмомаса ВПС ( гравитационен сепа...
Машина за първично почистване на зърнени...
СЛАБОСТ - ВЛАДИМИР ВИСОЦКИ
Русия е най-непримиримият и безжалостен ...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Русия е най-непримиримият и безжалостен ...
КАК ДА ПОГОТВИМ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА ЗА ПИЕ...
Няма коментари