Блогрол
Постинг
08.01.2011 17:39 -
Агнешка супа
Агнешка супа
Продукти:
Агнешко месо
1 яйце
1 връзка лук
Магданоз
Ѕ супени лъжици ориз
30 – 40 гр. Масло
Брашно
Сол
Черен пипер
Начин на приготвяне:
Агнешкото месо се нарязва на дребно и се поставя да ври в подсолена вода, ориза и маслото се добавят когато месото е омекнало. Лукът и магданоза се нарязват на дребно и се добавят. Яйцето млякото и брашното се разбиват в отделен съд, след което се добавят към супата, накрая добавете черния пипер ( на вкус)
Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Продукти:
Агнешко месо
1 яйце
1 връзка лук
Магданоз
Ѕ супени лъжици ориз
30 – 40 гр. Масло
Брашно
Сол
Черен пипер
Начин на приготвяне:
Агнешкото месо се нарязва на дребно и се поставя да ври в подсолена вода, ориза и маслото се добавят когато месото е омекнало. Лукът и магданоза се нарязват на дребно и се добавят. Яйцето млякото и брашното се разбиват в отделен съд, след което се добавят към супата, накрая добавете черния пипер ( на вкус)
Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Тагове:
Звучи добре.
цитирайОще не мога да направя тази агнешка супа, която правеше моята баба - ароматна красива . Знам само, че агнешкото месо и дреболийте ги сваряваше
после ги нарязваше на ситно и като задуши лука с малко чевен пипер, ориз ги прибавяше и едва след застройването слагаше магданоза и джоджен . Това си спомням . Беше свежа, вкусна...
цитирайпосле ги нарязваше на ситно и като задуши лука с малко чевен пипер, ориз ги прибавяше и едва след застройването слагаше магданоза и джоджен . Това си спомням . Беше свежа, вкусна...