Блогрол
Постинг
09.01.2011 21:54 -
Маринована риба
Маринована риба
Продукти:
200 г риба
олио
7 скилидки чесън
10 гр брашно
оцет
дафинов лист
няколко зърна черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Измитата и нарязана на парчета риба се посолява и се пържи в олио. След като рибата се извади от олиото, в него се слага чесънът, нарязан на дребно. Когато той се позапържи, прибавят се брашното, оцетът, водата, дафиновият лист, черният пипер и солта. Сосът се оставя да ври, докато се получи каша. Пържената риба се нарежда в съд и се залива с така приготвения сос. Държи се в хладилник. Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Продукти:
200 г риба
олио
7 скилидки чесън
10 гр брашно
оцет
дафинов лист
няколко зърна черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Измитата и нарязана на парчета риба се посолява и се пържи в олио. След като рибата се извади от олиото, в него се слага чесънът, нарязан на дребно. Когато той се позапържи, прибавят се брашното, оцетът, водата, дафиновият лист, черният пипер и солта. Сосът се оставя да ври, докато се получи каша. Пържената риба се нарежда в съд и се залива с така приготвения сос. Държи се в хладилник. Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Тагове:
Няма коментари