Блогрол
Постинг
18.01.2011 17:02 -
Кремсупа от брюкселско зеле
Кремсупа от брюкселско зеле
Продукти:
500 г брюкселско зеле, 3 лъжици разтопено краве масло, 3 лъжици препечено брашно, 2 жълтъка, 5-6 лъжици сметана, черен пипер, лимонов сок, сол на вкус, 1/2 л бульон.
Начин на приготвяне:
Сварете зелето в 1 чаша подсолена вода. Отделете половината, а останалото направете на пюре с миксера. Запържете леко брашното в маслото. Пробавете бульона, водата, в която е варено зелето, и пюрето. Сложете на огъня да ври 5 мин. Прибавете целите зелчици. Застройте с жълтъците, сметаната и лимонов сок. Подправете с черен пипер. Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Продукти:
500 г брюкселско зеле, 3 лъжици разтопено краве масло, 3 лъжици препечено брашно, 2 жълтъка, 5-6 лъжици сметана, черен пипер, лимонов сок, сол на вкус, 1/2 л бульон.
Начин на приготвяне:
Сварете зелето в 1 чаша подсолена вода. Отделете половината, а останалото направете на пюре с миксера. Запържете леко брашното в маслото. Пробавете бульона, водата, в която е варено зелето, и пюрето. Сложете на огъня да ври 5 мин. Прибавете целите зелчици. Застройте с жълтъците, сметаната и лимонов сок. Подправете с черен пипер. Още рецепти:BG-GOTVACH.COM
Тагове:
Няма коментари