Блогрол
Постинг
22.01.2011 14:54 -
Бански Старец
Бански Старец
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското филе на тънки филийки. Прибавете нарязаната сланина, солта, черния пипер и кимиона, разбъркайте. Почистете шкембето, след което го напълнете със сместа. Напълненото шкембе се зашива с конец. Натрийте го със сол и го поставете между две дъски и го притеснете със тежест. Така престоява един месец. След това се окачва на проветриво място. Цялата статия:bg-gotvach.com/blog_view_332_G%91G%B0G%BDсG%BAG%B8-G%A1тG%B0рG%B5ц-.html
Начин на приготвяне:
Нарежете свинското филе на тънки филийки. Прибавете нарязаната сланина, солта, черния пипер и кимиона, разбъркайте. Почистете шкембето, след което го напълнете със сместа. Напълненото шкембе се зашива с конец. Натрийте го със сол и го поставете между две дъски и го притеснете със тежест. Така престоява един месец. След това се окачва на проветриво място. Цялата статия:bg-gotvach.com/blog_view_332_G%91G%B0G%BDсG%BAG%B8-G%A1тG%B0рG%B5ц-.html
Тагове:
Няма коментари