Блогрол
Постинг
06.01.2011 17:47 -
Руло Стефани
Руло Стефани
Продукти:
1 кг кайма
1яйце
Галета
Магданоз
1 глава лук
Сол
Олио
Чубрица
За плънката
кисели краставички
моркови
2яйца
По желание кашкавал
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с яйцето, магданоза, настъргания лук, галетата, солта и чубрицата и се оставя да за около 15 минути. Морковите се варят и се нарязват на кубчета. Двете яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на четвъртинки. Каймата се поставя върху алуминиево фолио и се разстила. В единия край се редят моркови,
Повече информация на: bg-gotvach.com/blog_view_274_G%A0уG%BBG%BE-G%A1тG%B5фG%B0G%BDG%B8.html
Продукти:
1 кг кайма
1яйце
Галета
Магданоз
1 глава лук
Сол
Олио
Чубрица
За плънката
кисели краставички
моркови
2яйца
По желание кашкавал
Начин на приготвяне:
Каймата се омесва с яйцето, магданоза, настъргания лук, галетата, солта и чубрицата и се оставя да за около 15 минути. Морковите се варят и се нарязват на кубчета. Двете яйца се сваряват, обелват се и се нарязват на четвъртинки. Каймата се поставя върху алуминиево фолио и се разстила. В единия край се редят моркови,
Повече информация на: bg-gotvach.com/blog_view_274_G%A0уG%BBG%BE-G%A1тG%B5фG%B0G%BDG%B8.html
Тагове:
Няма коментари